Home » CONTACT

Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de verzendkosten?
De verzending van een bestelling bedraagt €6,95. 

Hoe worden de verzendingen verstuurd?
De verzending van producten die besteld zijn via AloëVera4you worden met PostNL verstuurd.

 

Hoe lang is de levertijd?
De levertijd van uw bestelling bedraagt 5-7 werkdagen.

 

Heb ik garantie op mijn producten?
Voor alle producten die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een product ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van uw artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

 

Kan ik een product retour sturen?
Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Tevens kunnen ze alleen in originele onbeschadigde verpakking retour gestuurd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. De retour termijn is 14 dagen ingaande 1 dag na ontvangt van de order.

Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen wij u naar de vorige vraag.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

 


Voor algemene voorwaarden of verdere vragen kunt u het contactformulier hierboven invullen.