Afvallen met Body Mission!

Wat is Body Mission?

Body Mission is een afvalprogramma ontwikkeld door diëtisten, wetenschappers en artsen. Deze samenwerking heeft geleid tot het zeer succesvolle Body Mission programma dat al in veel Duitse afvalklinieken met groot succes wordt ingezet!

Nu is het moment: Go for it!

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit.

De ontwikkelaars van het Body Mission programma kennen dit probleem maar al te goed. Door hun jarenlange kennis en ervaring hebben zij een fantastisch programma ontwikkeld, wat niet een dieet is maar een verandering van je leefstijl. Bij Body Mission ga je niet minder eten, maar je leert een andere manier van eten. Dit onder de persoonlijke begeleiding van je Body Mission coach. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding en de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dat is wat wij je bieden. Met onze lange ervaring weten wij hoe belangrijk een gebalanceerd en verantwoord eetpatroon is om jouw lijf in een mooi evenwicht te brengen.

Afhankelijk van je doel, stellen we samen vast welke eetmomenten je vervangt door Body Mission producten maar je eet ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag. Onze recepten zijn uitgebalanceerd en makkelijk om te maken, je hoeft hiervoor niet een dieet kok te worden.

Door Body Mission kijk jij weer vol trots in de spiegel. Niet voor een paar weken maar voor heel je leven. Nu is het moment: Go for it!

Voordelen Body Mission:

  • Lekkere producten
  • Verantwoord voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd vetgehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

 

Als extra krijg je ook toegang tot het Body Mission fit programma, waarbij wordt gewerkt aan lichaamsbeweging en je op je eigen tijd kan sporten vanuit thuis. Lichaamsbeweging, goede voeding en een positieve mindset is alles wat je nodig hebt om nu je doel te halen.

Wil je meer informatie, een oriënterend informatief gesprek? Laat het ons weten, we staan voor jou klaar om jou te helpen je doel te bereiken!