Home » NIEUWS » Nieuw! NIGHT MASTER

LR LIFETAKT NIGHT MASTER - de nieuwe slaapdrank (met kersensmaak!) - is een natuurlijke manier om bij regelmatig gebruik een langdurige, rustgevende slaap te garanderen. Het unieke TRIPLE EFFECT ondersteunt het eigen slaapritme van het lichaam. 

 

Sneller in slaap vallen door pure ontspanning

Diep doorslapen door verbeterde slaapkwaliteit

Ontspannen wakker worden door volmaakte regeneratie tijdens de slaap

Zeer effectieve formule van natuurlijke en wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten, waaronder aloë vera. Absoluut gezond: maakt je niet afhankelijk, is suikervrij en veganistisch. 

,,LR LIFETAKT Night Master behandelt het onderwerp slaap als zeer belangrijk. Het unieke Triple Effect zorgt voor een langdurige rustgevende slaap op een gezonde manier."

- Dr. Sven Werchan, Voedingsdeskundige

Effectieve bestanddelen voor gezonde slaap:

- Aloë vera, het ondersteunt de algemene opbouw- en regeneratieprocessen tijdens de nacht en helpt om uitgerust wakker te worden.

- Hop-extract, hop heeft een kalmerend en ontspannend effect. 

- Saffraan-extract, saffraan helpt sneller in slaap te vallen, verbetert de slaapkwaliteit en het herstel 's nachts. Het vermindert ook de innerlijke rusteloosheid. 

- L-tryptophan, is de voorloper van serotonine, dat op zijn beurt wordt omgezet in melatonine, het slaaphormoon. dat het slaap- en waakritme van het lichaam controleert.  

- Magnesium, het mineraal magnesium is betrokken bij bijna alle lichaamsfuncties en beïnvloedt bijvoorbeeld de spieren en zenuwcellen. Het is ook betrokken bij de omzetting van het essentiële aminozuur L-tryptofaan in serotonine en dus ook bij de melatonineproductie. 

- Zink, is een vitaal spoorelement en het tweede meest voorkomende spoorelement in het menselijk lichaam. Daarom is zink ook betrokken bij de vorming van serotonine en de omzetting ervan in melatonine. 

- Vitamine B-complex; B1, B3, B6, B12. De meeste B-vitamines kunnen niet door het lichaam worden opgeslagen en moeten regelmatig en in voldoende hoeveelheden via de voeding worden aangevoerd. 

Slaap als een roosje! Waar je maar wil. Hoe je maar wil. Wanneer je maar wil. 

Slapen is een mensenrecht! Mensen brengen ongeveer een derde van hun leven door in bed. Dat maakt - als men rekent met een leeftijd van 80 jaar - meer dan 24 jaar slaap. En ze zijn ook dringend nodig. Waarom? Slaap doet wonderen! Slaap heeft een ontwakende functie, het is elementair voor alle cognitieve vermogens. Daarom is er nu de Night Master! Het is een opkikkertje, een bron van kracht, een boost voor het geheugen en bescherming tegen neerslachtigheid in één! Slaap is onmisbaar voor een goed humeur. Wie volledig uitgeslapen is, is ook minder prikkelbaar. Dus kruip lekker onder de wol! 

 

Eenvoudig in gebruik!

Roer de inhoud van het zakje door 100 ml water en drink het 30 minuten voor het slapengaan. 

Kan gedronken worden na het tandenpoetsen. 

 

Klik hier om de Night Master te bestellen.