Wat te doen bij keratosis pilaris (kippenvel huid)?

Foto van de "kippenvel" huid

Vandaag wil ik mijn ervaring met LR met jullie delen.

 

Veel mensen die mij leerden kennen vroegen aan mij: heb jij het niet koud? Ze vroegen dat aan mij, omdat het lijkt alsof ik altijd kippenvel heb. Veel mensen hebben last van "kippenvel" ook wel keratosis pilaris genoemd. Maar wat houdt keratosis pilaris in? Het zijn haartjes die de verkeerde kant opgaan en daardoor vult het haarzakje (het bultje wat je ziet). Ikzelf vind het een hele lelijke huid. Ik vermeed korte broeken/rokken zodat mensen mijn huid niet zagen. Je voelt je er niet prettig bij. Daarnaast is jeuk bij mij een groot probleem geweest! Het is een vervelende huid en ik had nooit gedacht dat hier nog iets voor zou zijn. Tot ik de producten van LR heb leren kennen!

 

Ik dacht eerst ik gebruik een fijne crème, de Propolis Crème. Die vond ik al super fijn en merkte al snel verschil in de droogheid van mijn huid. Daarnaast had later een collega van mij aangeraden om de Drinking Gel Honey te drinken en onder de Propolis Crème, Emergency Spray te sprayen. Deze 3 producten werken echt SUPER! Mijn huid is niet droog meer, veel zachter en de bultjes en roodheid zijn zwaar verminderd!

 

Ik raad iedereen aan die last heeft van keratosis pilaris dit eens uit te proberen, er zijn testers beschikbaar! Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!